ZONGULDAKLI Milli voleybolcu Kemal Kayhan, formasını giydiği Spor Toto takımıyla Türkiye Şampiyonluğu sevinci yaşadı.

1998 yılında başladığı voleybol sporunda 2000 yılında ilk transferini gerçekleştiren, 2006 yılında Milli takıma çağırılarak kariyer zirvesi yapan Zonguldaklı Milli voleybolcu, bu sezon Spor Toto takımıyla devam ettiği lig kariyerinde önemli bir şampiyonluk başarısına daha imza attı.

Güçlü rakiplerin yer aldığı 2020-2021 voleybol sezonu Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de, Halk Bank karşısında elde edilen final galibiyetiyle şampiyonluğa ulaşan Kemal Kayhanlı Spor Toto takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen törende kupa sevinci yaşadı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile AXA Sigorta Orta Anadolu Bölge Koordinatörü Ebru Akidil tarafından takdim edilen kupayla coşkulu bir kutlama yaşayan Kayhan ve arkadaşlarına ayrıca TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A. Nihan Karaçam Salkaya tarafından tek tek madalya verildi.

Kemal Kayhan, 23 yıllık kariyerinde Halk Bank, Fenerbahçe ve Spor Toto gibi takımlar başta olmak üzere çok sayıda önemli kulüpte forma giydi. Ulusal ve uluslar arası düzeyde lig, turnuva ve şampiyona olmak üzere yüzlerce maça çıkan ayrıca 100’e yakın Milli maç tecrübesiyle büyük bir deneyim kazanarak Türk voleybolunda saygın bir sporcu kimliği kazanan Zonguldaklı voleybolcu, kupa ve madalyalarına Kupa Voley şampiyonluğuna da dahil ederek kariyer başarısına başarı kattı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi