Şampiyonlukta önemli paya sahip kaptan, mutlu sonla biten sezonun ardından konuştu. 10 numara, aile olmaya ve kenetlenmeye vurgu yaptı, şampiyonlukta tek bir kişinin değil, tüm camianın parmağı olduğunun altını çizdi.

SÜPER Amatör Ligde 2019-2020 sezonu şampiyonu Kilimli Belediyespor’un klas ayağı Uğur Akyüz, sonu şampiyonlukla biten başarıyı özetledi.

10 numara şampiyonluğu inancın zaferi olarak yorumladı ayrıca futbolcusundan teknik ekibine, masöründen malzemecisine, yönetiminden taraftarına kadar tüm herkesin başlangıçtan sona kadar tam bir aile olmasının başarıda önemli bir etken olduğunu belirtti.

Zonguldaklı gençleri işaret etti, onlara güvenilmesini ve şans verilmesini istedi

KAPTANDAN ÖNEMLİ MESAJ

20 yılı aşkın süredir yeşil sahalarda top koşturan Uğur Akyüz’ün şampiyonluktaki rolü büyük. Takım arkadaşlarıyla birlikte ilçe takımını Bölgesel Amatör Lige çıkaran sarı-siyahlı kaptan camiaya seslendi, yakın zamanda transfere yönelecek yönetime mesaj verdi.

Şampiyonlukta futbolcusundan teknik ekibine, masöründen malzemecisine, yönetiminden taraftarına tüm herkesin pay sahibi olduğunu dile getiren Kaptan, futbolda aile havasının yakalanması halinde başarının kaçınılmaz olacağını, Kilimli Belediyespor’un bu sezon bunu çok iyi başardığını aktardı.

Kilimli Belediyespor’da yakalanan aile havasının skora çok iyi yansıdığını ifade eden Kilimlili futbolcu, “Şampiyonluğumuz Kilimli Belediyespor camiasına hayırlı uğurlu olsun. 4 yıllık Bölgesel Amatör Lig özlemine son verdik. Bizim için güzel bir sezon oldu. Pandemi dolayısıyla erken biten sezonu hedeflediğimiz şampiyonlukta tamamladık. Bölgesel Amatör Lige çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Bu şampiyonluk tek başına elde edilmiş bir şampiyonluk değil. Tam bir aile olduk. Saha dışı ve içinde birlik-beraberliği, kenetlenmeyi sağladık. Bu birliktelik sahaya çok iyi yansıdı. Üst üstte 14 maç hiç yenilmedik. Bunun neticesinde şampiyonluk geldi. Artık Bölgesel Amatör Ligdeyiz. Kilimli Belediyespor için yeterli mi derseniz tabiiki de değil. Kilimli büyük bir camia, yeri profesyonel futbol ligidir. Ben Kilimli Belediyespor’un en yakın dönemde profesyonel lige çıkacağına inanıyorum. Yeter ki bu sezon camia içinde yakalanan aile havası hiç bozulmasın. Bize büyük bir aile olduğumuzu hissetttiren Kilimli Belediyespor taraftarına ve halkına çok teşekkür ediyorum. Bölgesel Amatör Lig onlara hediyemiz olsun” dedi.

Kaptan, sözlerinin son bölümünde Zonguldak ve Kilimlili genç futbolculara dikkat çekti, bundan sonraki süreçte daha fazla şans verilmesi gerektiğini vurguladı.

“Kilimli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige heyecan katacaktır”

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek takımda yetenekli Zonguldak ve Kilimlili genç futbolcuların değerlendirileceğini umut ettiğini kaydeden 10 numara, “Yeni sezonda farklı bir lig heyecanı yaşayacağız. Bölgesel Amatör Lig, yerel seviyedeki Süper Amatör Lige göre çok farklı olacak. Zonguldak ve Kilimlili yetenekli tüm gençlerin değerlendirileceğini umut ediyorum. Gençlerimizin ağırlıkta olduğu bir Kilimli Belediyespor daha fazla sahiplenilecektir. Zonguldaklı genç futbolcular, şans verilmesi halinde neler yapabileceklerini bu sezon gösterdiler. Dilerim ki bu futbolcuların sayısı artar. Yeter ki onlara güvenelim. Güzel bir takım kurulup zirveye oynayan bir Kilimli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige heyecan katacaktır. ” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi