2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un başkan adayı Sabit Danış, destek ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı ziyaret eden Danış, bugün de Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti. Erim Zeki Berberoğlu’yla birlikte gerçekleşen ziyarette Danış, gelecek planlarını Vali Tutulmaz’a aktardı.

Zonguldak Kömürspor’un 5 Haziran Pazar günü yapılacak genel kurulunda başkan olmasına kesin gözüyle bakılan işadamı Sabit Danış, bir yandan yönetim kurulunu oluştururken, diğer yandan da destek turlarına devam ediyor. Danış, Vali Mustafa Tutulmaz’a yaptığı ziyarette kafasındaki düşünceleri tüm samimiyetiyle ortaya serdi.

Zonguldak Kömürspor’u layık olduğu yere çıkarma düşüncesini öncelikli sıraya koyan Sabit Danış, şehrin ve kulübün marka değerini yukarıya çıkarmayı amaçlıyor. Başarıya endeksli olan bu düşünce planlamasını verilecek desteklerle hayata geçirmeyi arzu eden Danış, şehrin öncü isimleri tarafından verilecek desteği fazlasıyla önemsiyor. Zorlu süreçte ekip arkadaşlarıyla birlikte elini taşın altına koyan fakat bu sırada şehirden de maddi-manevi destek bekleyen Danış, hem Ömer Selim Alan’dan, hem de Vali Mustafa Tutulmaz’dan çok önemli geri dönüşler almanın memnuniyeti içinde.

Şehre yön veren iki önemli ismin Zonguldak Kömürspor özelinde samimi ve sıcak davranış sergilemesi Sabit Danış’ın geleceğe daha umutlu ve net bakmasını sağladı. Destek ziyaretlerinden olumlu geri dönüş alan Danış, oluşturacağı 21 kişilik yönetim kuruluyla 5 Haziran Pazar gününden itibaren başkan unvanla yola koyulacak.

Bu arada Başkan adayı Danış, Vali Mustafa Tutulmaz’ın ardından Zonguldak Kömürspor’un mevcut başkanı Salih Demir’le bir araya gelip kongre süreciyle ilgili istişarede bulundu. Demir, Sabit Danış ve ekip arkadaşlarına her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi