2. Ligde, Pendikspor ile Sakaryaspor’un ardından Spor Toto 1. Lige çıkacak 3’üncü takımın belli olacağı 1. Lige yükselme play-off etabında çeyrek final ilk maçları oynandı. Isparta, Tarsus, Bayburt ve Sivas'ın ev sahipliği yaptığı maçlarda sadece Karacabey Belediyespor kazandı, diğer 3 maçta golsüz beraberlik bozulmadı.

Play-Off etabında çeyrek finalin ilk maçları, Beyaz grupta Isparta 32 Spor-Karacabey Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu-Amed Sportifspor, Kırmızı grupta A.Z. Bayburt Özel İdare-1461 Trabzon, Sivas Belediyespor-Bodrumspor AŞ arasında oynandı.

Beyaz grubun flaş takımı Karacabey Belediyespor, Isparta deplasmanında 38’inci dakikada Bekir Can Kara, 84’üncü dakikada Uğur Mustafa Türk’ün golleriyle 2-0 kazandı. Bu galibiyet üzerine Bursa temsilcisi, rövanş mücadelesi öncesi çok büyük avantaj elde etti. Bu iki takım arasında ligde oynanan maçların ilkini Isparta 32 Spor 3-0 kazanmış, ikinci maç ise 0-0 berabere sona ermişti. Diğer maçlarda ise kazanan çıkmadı. Golsüz eşitliğin bozulmadığı maçlar başladığı gibi 0-0 tamamlandı.

Çeyrek finalin rövanş maçları 16 Mayıs Pazartesi günü Trabzon, Bodrum, Diyarbakır ve Bursa’da oynanacak. Bu maçlar neticesinde avantajlı olan takımlar yarı finale yükselecek.

Rövanş maçlarının programı şöyle:

BEYAZ GRUP

Saat 20.00 Diyarbakır Stadı: Amed Sportif-Tarsus İdmanyurdu

Saat 20.00 Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı: Teco Karacabey Belediyespor-Isparta 32 Spor

KIRMIZI GRUP

Saat 15.30 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: 1641 Trabzon FK-AN Zentrum Bayburt Özel İdare

Saat 16.00 Bodrum İlçe Stadı: Bodrumspor AŞ-Sivas Belediyespor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi