Süper Amatör Lig Play-Off grubunda 4’üncü hafta karşılaşmaları oynandı. Cumartesi maçlarında Çaydeğirmeni Belediyespor ile Yenimahallespor galibiyet sevinci yaşadı.

Çaydeğirmeni sahasında oynanan maçta Çaydeğirmeni Belediyespor, Akınspor’u 3-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçilen maçta, Çaydeğirmeni temsilcisine 3 puanı getiren golleri İbrahim Koçaklı (2) ile Abdulkadir Yurttaş attı.

Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı'ndaki maçta ise Yenimahallespor ile Çaycumaspor karşı karşıya geldi. Karşılıklı gol düellosu şeklinde geçen maçtan 5 gol çıktı, kazanan 3-2’lik skorla Yenimahallespor oldu.

Bu sonuçların ardından Çaydeğirmeni Belediyespor ikinci galibiyetini alarak puanını 6’ya çıkardı. 1 puanla son sırada yer alan Yenimahallespor ise ilk 3 puanla birlikte genel tabloda puanını 4 yaptı. Haftayı yenilgiyle kapatan takımlardan Çaycumaspor 3 puanda, Akınspor ise 1 puanda kaldı.

4’üncü haftaya 6 Mart Pazar (yarın) 9’ar puanla ilk iki sırayı paylaşan Kozlu Belediyespor ile Gelikspor arasında oynanacak maçla devam edilecek. Kozlu sahasındaki maçın başlama saati 14.00.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi