Süper Amatör Ligde grup aşamasının sona ermesiyle gözler Play-Off’a çevrildi. Klasman A ve B grubunda ilk 3’ün katılımıyla oynanacak Play-Off’ta ilk maç heyecanı 19-20 Şubat’ta yaşanacak. 10 hafta sürecek büyük heyecan, yarı profesyonel lig olarak uygulanan Bölgesel Amatör Lig’le eş zamanlı olarak bitecek. Çift devreli lig usulünün uygulanacağı Play-Off’ta 3, 6 ve 9’uncu hafta müsabakaları hafta arasına oynanacak.

Kozlu Belediyespor, Yenimahallespor, Akınspor, Gelikspor, Çaycumaspor ve Çaydeğirmeni Belediyespor’un katılımıyla oluşan Play-Off grubunda fikstür bugün çekildi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) toplantı salonunda, ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen fikstür çekiminde maç takvimi hafta hafta belirlendi.

Çekilen kura neticesinde ilk hafta eşleşmeleri Akınspor-Gelikspor, Çaydeğirmeni Belediyespor-Yenimahallespor, Kozlu Belediyespor-Çaycumaspor şeklinde oluştu.İkinci hafta maçlarında ise, Gelikspor-Çaydeğirmeni Belediyespor, Çaycumaspor-Akınspor ve Yenimahallespor-Kozlu Belediyespor karşı karşıya gelecek. 3’üncü haftada Gelikspor-Çaycumaspor, Çaydeğirmeni Belediyespor-Kozlu Belediyespor ve Akınspor-Yenimahallespor maçları Çarşamba günü oynanacak.

Çift devreli maçlar sonunda Play-Off grubunu birinci bitiren takım, Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselecek. Bölgesel Amatör Ligde bu sezon kontenjan takım sayısı 3’e çıktığı için şampiyon takımın yanı sıra ikinci sıradaki takıma da BAL şansı doğacak.

Play-Off’ta ilk yarı fikstürü şöyle:

1.HAFTA

Akınspor-Gelikspor

Çaydeğirmeni Belediyespor-Yenimahallespor

Kozlu Belediyespor-Çaycumaspor

2.HAFTA

Gelikspor-Çaydeğirmeni Belediyespor

Çaycumaspor-Akınspor

Yenimahallespor-Kozlu Belediyespor

3.HAFTA

Gelikspor-Çaycumaspor

Çaydeğirmeni Belediyespor-Kozlu Belediyespor

Akınspor-Yenimahallespor

4.HAFTA

Kozlu Belediyespor-Gelikspor

Yenimahallespor-Çaycumaspor

Çaydeğirmeni Belediyespor-Akınspor

5.HAFTA

Gelikspor-Yenimahallespor

Akınspor-Kozlu Belediyespor

Çaycumaspor-Çaydeğirmeni Belediyespor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi