Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige yükselecek takımın belirleneceği Play-Off grubunda ilk hafta maç programı belli oldu. İlk hafta heyecanı, Kozlu, Ereğli ve Çaydeğirmeni’nde yaşanacak.

Klasman A ve B grubunda normal sezonun ardından Play-Off grubuna yükselen Kozlu Belediyespor, Yenimahallespor, Akınspor, Gelikspor, Çaycumaspor ve Çaydeğirmeni Belediyespor 10 hafta sürecek maratonda şampiyon ve ikinci olmak için kıyasıya bir mücadele içine girecek.

19 Şubat’ta başlayıp Bölgesel Amatör Lig’le birlikte aynı anda bitecek olan Play-Off’ta ilk hafta maçlarına Kozlu Belediyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor ve Akınspor’un ev sahipliği yapacak.

Bugün belirlenen haftalık maç programına dahil edilen maçların 1’i 19 Şubat Cumartesi günü Ereğli Beyçayırı’nda, 2’si 20 Şubat Pazar günü Çaydeğirmeni ve Kozlu sahasında oynanacak. Söz konusu maçlarda Akınspor-Gelikspor, Çaydeğirmeni Belediyespor-Yenimahallespor ve Kozlu Belediyespor-Çaycumaspor karşı karşıya gelecek.

Play-Off’ta ilk hafta proğramı şöyle:

19 ŞUBAT CUMARTESİ

Saat 14.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Akınspor-Gelikspor

20 ŞUBAT PAZAR

Saat 14.30 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-Yenimahallespor

Saat 14.00 Kozlu sahası: Kozlu Belediyespor-Çaycumaspor

EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ'A ZİYARET

Öte yandan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir ile Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, bugün Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Aktaş’a hediye takdim eden Demir ile Malkoç, hafta sonu başlayacak Play-Off ve diğer amatör spor müsabakalarında uygulanacak güvenlik tedbirleri ve gündeme dair fikir alışverişinde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi