Bölgesel Amatör Lige terfi edecek takımın belli olacağı Süper Amatör Lig Play-Off grubunda Cumartesi ve Pazar günü oynanacak ilk hafta maçlarında görev yapacak hakemler belli oldu. İl Hakem Kurulu, açılış haftasına özel olarak Zonguldak’ı klasmanda temsil eden üst düzey hakemler Eren Gökmen ve Hakan Ergin ile tecrübeli il hakemi Eren Ferhat Çelik’e görev verdi. Birbirinden deneyimli hakemlerin triosu da oldukça sağlam.

Cumartesi günü Akınspor ile Gelikspor arasındaki Play-Off’un açılış karşılaşmasında il hakemi Eren Ferhat Çelik düdük çalacak. Çelik’in yardımcılıklarını Volkan Aydın ile Yasin Başkaya yapacak. Karşılaşma, Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak.

Pazar günü 14.00’te Kozlu sahasında Kozlu Belediyespor ile Çaycumaspor arasındaki 90 dakika mücadelesine C klasman hakemi Hakan Ergin atandı. Ergin’in triosunda Eren Ferhat Çelik ile Erdinç Yaman var.

Günün diğer maçı 14.30’da Çaydeğirmeni Belediyespor ile Yenimahallespor arasında oynanacak. Çaydeğirmeni sahasında 14.30’daki karşılaşmayı B klasman hakemi Eren Gökmen yönetecek. Gökmen’in yardımcılıklarını Deniz Kardaş ile Murat Kaskun yapacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi