Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek takımların belli olacağı play-off etabında Kilimli grubundan sonra Merkez grubundan da şampiyon oldu. Final niteliği taşıyan maçta İnağzıspor’u 4-2 mağlup eden Elvanpazarcıkspor, namağlup unvanla adını Süper Amatör Lige yazdırdı. Süper Amatör Lig biletini alan ilk takım Kilimli grubunda Mavi Şimşekspor olmuştu.

BU SEFER NİHAİ SONUÇ ALINACAK

Süper Amatör Lige yükselecek 3 ve 4’üncü takım, Çaycuma ve Ereğli grubunda maçların tamamlanmasıyla belli olacak. Çaycuma’da son haftaya 6’şar puanla giren Gökçebeyspor ile Sefercikspor arasındaki karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Bu beraberlik üzerine şampiyonluk hedefleyen iki takım, grubu 7’şer puanla tamamladı. Puan eşitliği üzerine zirvedeki iki takım, statü gereği bir maç daha yapacak. 30 Nisan Cumartesi günü Çaycuma İlçe Stadı’nda saat 14.00’te oynanacak maçı kazanan takım, Süper Amatör Lige yükselecek.

Nihai sonucun alınacağı karşılaşmada normal süre beraber bitecek olursa, 15’şer dakika üzerinden çift devre halinde uzatma süresine gidilecek. Uzatmalarda da skor dengesi bozulmazsa, şampiyon takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

EREĞLİ'DE ORTACISPOR AVANTAJLI BAŞLADI

Ereğli grubunda bu hafta başlayan play-off etabında ilk maçlar Sücüllü Yalıboyuspor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor ve Balıspor-Ortacıspor arasında oynandı. Sücüllü ile Çiğdemli arasındaki mücadelede skor eşitliği bozulmadı. Başladığı gibi biten mücadele sonunda iki takım puanları paylaştı.

Diğer maçta ise Ortacıspor, Balıspor’u 3-0’lık net skorla yenerek play-offa avantajlı başladı.

Ereğli’de ikinci haftada Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor-Balıspor, Ortacıspor-Sücüllü Yalıboyuspor karşılaşmaları oynanacak.

EREĞLİ GRUBU 1. HAFTA

Sücüllü Yalıboyuspor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor: 0-0

Balıspor-Ortacıspor: 0-3

HAFTANIN MAÇLARI

Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor-Balıspor

Ortacıspor-Sücüllü Yalıboyuspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi