İkinci yarıyı Akhisarspor beraberliğiyle açan Zonguldak Kömürspor, 21’inci haftada lider Pendikspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek. Karşılaşma, 21 Ocak Cuma (yarın) saat 13.00’te Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak.

Merkez Hakem Kurulu (MHK), söz konusu karşılaşmaya Trabzon bölgesinden klasman hakemi Alparslan Şen’i atadı. 34 yaşındaki hakemin 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası’nda toplam 45 maçı bulunuyor.

Şen’in yardımcılıklarını Kadir Beyaz ile Metin Yalçın yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi Tolga Sancak.

21’inci hafta maçı öncesi Pendikspor 39 puanla ilk sırada yer alıyor. Geçen haftayı maç yapmadan BAY geçen İstanbul ekibi, Zonguldak Kömürspor maçıyla ikinci yarının açılışını yapacak.

Akhisarspor beraberliğiyle açtığı ikinci yarıya puanla başlayan Zonguldak Kömürspor, zorlu müsabaka öncesi 22 puanla 14’üncü sırada yer alıyor.

Bu sezon ki 9’uncu iç saha maçına hazırlanan Kırmızı-Lacivertli takımda sağ bek Ertuğrul Şenlikoğlu dışında eksik futbolcu yok.

"Zonguldak Kömürspor hiçbir zaman çantada keklik olmaz"

Öte taraftan, Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, Pendikspor maçından puan ya da puanlar hedeflediklerini belirterek, “Pendikspor ligin en iyi ekiplerinden biri. Önemli oyuncular transfer ettiler. Kadroları zaten kaliteydi, daha kaliteli hale geldiler. Zor bir maç olacak. Ama şunu belirtmeliyim ki onlar adına da zor maç olacak. Zonguldak Kömürspor hiçbir zaman çantada keklik olmaz. İstediğimiz transferleri yapamasak da mevcut kadromuzdaki futbolculara güvenimiz sonsuz. Ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır” dedi.

“Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz”

Mesai günü oynanacak maça rağmen taraftarı takımın yanında görmek istediğini dile getiren Demir, “Çok önemli bir karşılaşma. 3 puan bizi daha rahat konuma getirir. Yukarıları yakalama adına önemli noktaya çıkabiliriz. Bunun tersini de düşünmek lazım. Yenilgi halinde sıkıntılı bir lig sürecine gireriz. Çünkü bu maçın peşine zorlu bir Uşakspor deplasmanı var. Fikstürümüz çok zor. Her şeyi hesap etmek zorundayız. Dolayısıyla Pendikspormuş, bir başka takımmış demeden puan ya da puanlar almak zorundayız. Bu zorlu süreçte taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Mesai günü demeden tüm taraftarımızı maça bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi