Zonguldak Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri Fatih Tekin, Umut Demir ve Onur Demir, Mersin’de ilk kez katıldıkları Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girerek büyük bir başarı ortaya koydu.

Antrenör Songül Arslan’ın altyapıdan yetiştirip yarışmacı sporcu seviyesine taşıdığı sporculardan 17 yaşındaki Fatih Tekin masa tenisinde, 17 yaşındaki Umut Demir 100 metre koşuda, 16 yaşındaki Onur Demir ise gülle atma branşında Zonguldak’ı temsil etti. Fatih branşında 3’üncü, Umut 4’üncü, Onur ise 5’inci oldu.

Çok sayıda yarışmacı sporcu arasında en iyi derecelerini sergileyen Zonguldaklı özel sporcular, bu yönüyle ilk kez yarışmalarına rağmen başarılı bir performans sergiledi. Elde edilen dereceler üzerine hedef çıtasını yukarıya çıkaran Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, daha sıkı çalışıp başarı derecesini birinciliğe taşımak istiyor.

Antrenör Songül Arslan, öğrencilerinin ilk kez katılmalarına rağmen çok iyi performans ortaya koyduğunu belirterek, “Uzun zamandır bu şampiyonaya hazırlanıyorduk. Elde edilen dereceler, ilk kez katılmaları göz önünde bulundurulursa sporcularım için iyi derece. Bundan sonraki süreçte daha çok çalışıp hedefimizi birincilik olarak ortaya koyacağız. 3 sporcumu da sergiledikleri yarışma performansı ve derecelerinden ötürü kutluyorum” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi