Birinci Amatör Küme Merkez A grubunda Tersanespor ile Polisgücüspor arasındaki karşılaşma başladığı gibi golsüz berabere sona erdi. Puanları paylaşan iki takım arasında son dakikalara doğru çıkan olay maçın önüne geçti.

Merkezin iki temsilcisi 8’inci haftada karşı karşıya geldi. İlk yarıda Tersanespor’un 3-0’lık net galibiyetiyle sonuçlanan maçın rövanşında kazanan olmadı. Maç boyunca iki takımda net pozisyonlar bulsa da topu çerçeveyle buluşturamadı. Skor eşitliğinin bozulmadığı 90 dakika, haliyle başladığı gibi golsüz berabere tamamladı.

Öte yandan, karşılaşmada son dakikalara doğru tansiyon yükseldi. Polisgücüsporlu futbolcular ile Tersanespor kenar yönetimi arasındaki tartışma sonucu Polisgücüspor sahada 10 kişi kaldı. Kırmızı kart, kırmızı-beyazlı futbolcuları daha da öfkelendirdi. 5 dakikaya yakın duraksayan maç, olayların yatışması üzerine kaldığı yerden yeniden başladı. Karşılaşmada, 7 dakikalık uzatma bölümünde de skor değişmedi. 0-0 biten maçta, saha içinde yaşanan olay 90 dakika sonrasına da taştı. Sinirlerine hakem olamayan Polisgücüsporlu futbolcuları sakinleştirmek güç oldu. Polisin de araya girmesiyle daha fazla büyümeden önlenen olay, spor kamuoyunda haftanın konusu oldu.

0-0’lık beraberlik sonrası Tersanespor puanını 17’ye, Polisgücüspor ise  7’ye yükseltti. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi