Süper Amatör Lig temsilcisi Gelikspor’da Başkan Resul Cesur görevini bıraktı. Başkan, 5 yıldır içinde olduğu mavi-beyazlı kulübe bundan böyle dışarıdan destek verecek.

Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Lig'e çıkma hayali taşıyan Gelikspor’da 2022-2023 sezonu öncesi sürpriz gelişme yaşandı. Mavi-Beyazlı kulüpte 3 yıl As Başkan, 2 yıl Başkan olarak görev yapan Resul Cesur, yeni sezon öncesi beklenen destek ve ilgiyi göremeyince işlerinin de yoğunluğunu gerekçe göstererek görevini bırakma kararı aldı.

Cesur, kararına ilişkin olarak “İşlerimin yoğunluğu ve beklenen destek ile ilgiyi bulamadığımdan dolayı böyle bir karar almış bulunmaktayım. 3 yıl As Başkan, 2 yıl Başkan olarak görev aldığım Gelikspor’la bağım kopmuş değil. Bundan sonraki başkan ve yönetim kuruluna yine desteğim sürecek. Yeni dönem Gelikspor Kulübü’ne ve camiaya şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Başkan’ın beklenmeyen istifası üzerine Gelikspor’da olağanüstü genel kurul kararı alındı. Süper Amatör Lig ekibinin genel kurulu 1 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi