Birinci Amatör Küme temsilcisi Elvanpazarcıkspor, hedeflediği Süper Amatör Lig yolunda ilk basamak olan Play-Off’u garantiledi. Kırmızı-Beyazlılar, grup aşamasında kalan 3 haftalık periyotta Play-Off’un provasını yapacak.

7 takımdan oluşan Merkez B grubunda 10’uncu haftayı geride bırakan Elvanpazarcıkspor, istikrarlı başarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İkinci yarının başında Tersanespor’dan devraldığı liderliği 4 haftadır kimseye kaptırmayan kırmızı-beyazlı takım, son olarak dün Beycuma Cezaevispor’la oynadığı hafta arası maçını 3-1 kazanarak zirvedeki yerini korudu.

Bu galibiyetle birlikte bu sezon ki 7’nci 3 puanını hanesine yazdıran Merkez B grubu lideri, aynı zamanda namağlup unvanını da sürdürdü. Geride bıraktığı 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlikte 45 takımın mücadele ettiği ligde yenilgisiz 6 takım arasında yer alan Elvanpazarcıkspor, bitime 3 hafta kala Süper Amatör Lige yükselecek takımın belli olacağı play-offa çıkmayı garantiledi.

6 Mart Pazar günü oynanacak 13’üncü haftayı maç yapmadan BAY geçecek olan Elvanpazarcık temsilcisi, 14’üncü haftada Maden İşçileri Topbaşıspor, 15’inci haftada Zonguldak Gençlikspor’la play-offun provası niteliği taşıyan maçlar oynayacak.

Bu maçları da yenilgisiz geride bırakan play-offa namağlup unvanla çıkmak isteyen Elvanpazarcıkspor’un en büyük hedefi, 2022-2023 futbol sezonunda Elvanpazarcık beldesini Süper Amatör Ligde temsil etmek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi