Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanı aynı zamanda eski futbol hakemi Ümit Kaya, doktor Helin Ayata’yla olan birlikteliğini evliliğe taşıdı. Çift, görkemli bir nikah ve düğün töreniyle dünya evine girdi.

Uzun futbol hakemliği kariyerinin ardından TFFHGD Zonguldak Şubesi’ne başkan seçilen Ümit Kaya, Halin Ayata’yla yeni bir hayata yelken açtı.

Uzun süredir birliktelikleri bulunan Ümit ile Helin çifti, normalde 19 Eylül 2020 tarihinde yapılması planlanan nikah ve düğün törenini, pandemi nedeniyle düğün organizasyonlarına getirilen kısıtlamalar üzerine 10 Temmuz Cumartesi gününe ertelemek zorunda kalmıştı.

Yaklaşık bir sene gecikmeli olarak bir arada gerçekleştirilen nikah ve düğün törenine, mimarisi ve iç dizaynıyla Zonguldak ve Çaycuma’da ender Düğün ve Kongre Merkezi olarak gösterilen Paftagonya ev sahipliği yaptı.

Ümit ve Helin çiftini, mutlu günlerinde Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, hakem, gözlemci, antrenör ve futbolcular ile seçkin davetli topluluğu yalnız bırakmadı.

Canlı müzik eliğinde dans ve oyun havalarıyla başlayan töreni, ardından Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın kıydığı nikahla devam etti.

Çift, bir ömür boyu mutluluğa yüksek sesle ‘evet’ derken, nikah defterini mutluluk dolu ifadelerle imzaladı. Kantarcı, nikah sonrası evlilik cüzdanını gelin ve damada takdim etmesi için şahitler arasında yer alan Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e jeste bulundu. Yüksel, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek aile cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

Nikahın ardından düğün, pasta ve takı merasimiyle devam etti. Düğün sonrası tebrikleri kabul eden Ümit ve Helin çifti, daha sonra balayı için yola koyuldu.

ŞAFAK Gazetesi ailesi olarak Ümit-Helin Kaya çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi