Geçen sezon Play-Off oynadığı Süper Amatör Lig’de 2022-2023 sezonunda zirveye oynamak isteyen Ereğli Akınspor, transfer sezonunu bir açtı, pir açtı. Kırmızı-Beyazlı ekip, dış transferde 5 oyuncu birden transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çekti.

Mevcut antrenör İsmail Yalçın’la yeniden anlaşma sağlayan Akınspor yönetimi, ardından transfere yoğunlaşarak hafta içinde prensip anlaşmasına vardığı futbolcular için imza töreni düzenledi.

Onursal Başkan Akın Katı ile Kulüp Başkanı Reşat Pala ile yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı törende, futbolcular birer birer kendilerini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

İlk imzayı Ereğli Belediyespor’lu stoper Emirhan Saltabaş’a attıran Akınspor yönetimi, ardından yine Ereğli Belediyespor’dan kanat oyuncusu Ensar Danışmaz, 5 Temmuz İskenderunspor’dan Tarık Emre Arslan, Yenimahallespor’dan sol bek Okan Aksoy ve forvet oyuncusu Mustafa Gürbüz’ü renklerine bağladı.

Söz konusu 5 futbolcuyla dış transfere hızlı bir giriş yapan Akınspor’da transferin devamı gelecek. 2022-2023 sezonunda farklı bir takım kimliğiyle boy gösterecek Akınspor, genç ve tecrübeli oyuncuların oluşturacağı kadroyla Bölgesel Amatör Ligi kovalayacak. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi