Birinci Amatör Küme’de bu sezon büyük bir zirve yarışının yaşandığı Merkez B grubunda 11’inci hafta karşılaşmaları 2 Mart Çarşamba günü (yarın) oynanacak. Karşılaşmalara, Fener ve Kozlu sahası ev sahipliği yapacak. Hafta arası maçlarında Zonguldak Gençlikspor-Karamanspor, Elvanpazarcıkspor-Beycuma Cezaevispor, Maden İşçileri Topbaşıspor-Tersanespor karşı karşıya gelecek.

Zonguldak İl Hakem Kurulu, söz konusu bu maçlarda görev yapacak hakemleri açıkladı.

Günün ilk maçı saat 13.00’te Fener sahasında Zonguldak Gençlikspor ile Karamanspor arasında oynanacak. Ferdi Tatoğlu’nun düdük çalacağı maçta, Tayfun Kurnaz ile Melih Kaya kenar çizgide olacak.

Bu maçın ardından 15.00’te Elvanpazarcıkspor ile Beycuma Cezaevispor karşılaşacak. İl hakemi Bayram Çiv’in yöneteceği maçta, yardımcı hakem sorumluluğunu Ferdi Tatoğlu ile Melih Kaya üstlenecek.

Kozlu sahasında 15.00’te Maden İşçileri Topbaşıspor ile Tersanespor arasındaki tek maçta Emre Yılmaz, Murat Kaskun ve Emre Tamboğa’dan oluşan hakem triosu görev yapacak.

YENİLGİSİZ LİDERLER

Hafta arası maçları öncesi Elvanpazarcıkspor yenilgisiz lider durumda. Oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik alarak 21 puan toplayan kırmızı-beyazlı takımı, 18 puanla Tersanespor izliyor. Bir maçı eksik olan Tersane ekibi de tıpkı lider Elvanpazarcıkspor gibi yenilgisiz unvana sahip. Mavi-Beyazlı takım 8 maçın 5’ini kazanırken, 3’ünde berabere kaldı.

TOPLANTIDAN NE KARAR ÇIKACAK?

Yenilgisiz iki takımın ardından 13 puanla Karamanspor geliyor. Karamanspor’un geçen hafta Maden İşçileri Topbaşıspor’la oynadığı fakat 1-1 devam ederken rakip takımın sahada 6 kişi kalması üzerine yarıda kalan karşılaşmayla ilgili karar henüz verilmedi.

Söz konusu maç ve ihraç olan 5 futbolcuyla ilgili hazırlanan dosya, bugün Futbol İl Temsilciliği tarafından İl Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Perşembe günü toplanacak olan Kurul, dosyanın içeriğini oluşturan hakem ve gözlemci raporlarına göre ilgili maddeler doğrultusunda kararını açıklayacak.

İhraç edilen futbolcular, Disiplin Kurulu’na tedbirli olarak sevk edildikleri için hafta arası maçında forma giyemeyecek.

2 MART ÇARŞAMBA

Saat 13.00 Fener sahası: Zonguldak Gençlikspor-Karamanspor (Ferdi Tatoğlu, Tayfun Kurnaz, Melih Kaya)

Saat 15.00 Fener sahası: Elvanpazarcıkspor-Beycuma Cezaevispor (Bayram Çiv, Ferdi Tatoğlu, Melih Kaya)

Saat 13.00 Kozlu sahası: Maden İşçileri Topbaşıspor-Tersanespor (Emre Yılmaz, Murat Kaskun, Emre Tamboğa)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi