ZONGULDAK Kömürspor’un forvet oyuncusu Mehmet Gürkan Öztürk, ikinci yarıyı gollerle açtı. 9 numara, lider karşısında biri penaltıdan iki gol bularak beraberliği getirdi. Mehmet’in son çeyrekte kafayla attığı gol ise, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İlk yarıyı 7 golle kapatan Mehmet Gürkan, lider karşısında ilk 11’de görev aldı. Takım 1-0 mağlup durumdayken 7’nci dakikada sol çaprazdan estetik vuruşla klas gole imza atan Mehmet Gürkan, 21’de Serhat’ın kazandırdığı penaltıyı gole çevirerek takımı 2-1 öne geçirdi. Duble gol sayısıyla biran da dikkatleri üzerine çeken Lacivert-Kırmızılı golcü, bu gollerle ligdeki gol sayısını 9’a çıkararak gol krallığında iddialı konuma geldi.

Elmas’ın gol ayağı, ilk yarıda görev aldığı 17 maçta 7 gol atarak takım içinde Serhat’tan sonra en çok gol atan ikinci isim olmuştu. Kırklarelispor, İnegölspor, Hekimoğlu Trabzon, Şanlıurfaspor, Pendikspor, Tarsus İdmanyurdu ve Afyonspor ağlarına 1’er gol bırakarak 7 gole ulaşan ileri uç oyuncusu, Manisa’ya attığı gollerle bu sayıyı 9’a çıkararak biran da en golcü futbolcusu unvanını kazandı.

Bu arada golcü oyuncu ligde son 3 maçtır boş geçmiyor. 16’ncı haftada Tarsus İdmanyurdu ve 17’nci haftada Afyonspor ağlarına 1’er gol bırakan Mehmet, 18’inci haftaya 2 gol birden sığdırarak 3 maçlık gol serisi yakaladı.

Düzcespor bilmecesi!

ÖTE yandan, 3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor’un Mehmet Gürkan’la yakından ilgilendiği öğrenildi. Söz konusu golcü için Kömürspor’un kapısını çalan kulübün transfer için ısrarcı olduğu belirtildi. Kırmızı-Şimşekler adlı grubun dün Zonguldak Kömürspor-Manisa maçının ardından sosyal medya hesabından “Forvet transferimiz Mehmet Gürkan Öztürk. Gümbür Gümbür geliyoruz” şeklindeki paylaşımı transferin bittiği izlenimi yarattı. Yönetim kanadı teklifi doğruladı fakat resmi bir gelişmenin olmadığını aktardı. Manisa maçındaki performansıyla piyasasını artıran Mehmet Gürkan'la ilgili kulübün nasıl bir davranış sergileyeceği merak konusu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi