Bölgesel Amatör Ligde sezonu Maltepespor yenilgisiyle açan Kilimli Belediyespor, ligdeki ikinci sınavını Çarşamba günü İstanbul deplasmanında Bulvarspor’a karşı verecek.

Sezonun ilk maçında sahasında İstanbul temsilcisi Maltepespor’a 2-0 mağlup olan Kilimli Belediyespor’da moraller bozuk. Puan ya da puanlar hedeflediği maçtan eli boş ayrılan sarı-siyahlı takım, ayrıca bu yenilgiyle gruptan çıkma adına büyük bir avantaj kaybetti. Buna rağmen şansını sonuna kadar zorlayacak olan Kilimli ekibi, Çarşamba günü İstanbul deplasmanında Bulvarspor’la oynayacağı maça mutlak galibiyet gözüyle bakıyor.

İstanbul’daki maçın başlama saati 18.00

ORTA HAKEM BÜYÜK TECRÜBEYE SAHİP

İstanbul’da, 16 Haziran Çarşamba günü saat 18.00’de Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı’nda oynanacak maçta görev yapacak hakemler, Bölgesel Hakem Atama Kurulu tarafından açıklandı. Kurul, grubun kaderini belirleyecek maça, FIFA kokartına sahip Cansu Tiryaki’yi atadı. Tiryaki’nin yardımcılıklarını bölgesel yardımcı hakem Emrah Topal ve kadın bölgesel yardımcı hakem İrem Dalmış yapacak. Maçın dördüncü hakemi Aytaç Çobanoğlu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi