ZONGULDAK, Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başarılı çalışmalara imza atan Gençlik Merkezi, yaklaşan babalar günü dolayısıyla madende çalışan işçiler için erken bir kutlama etkinliği düzenledi.

Gençlik Merkezi lider ve üyeleri ile Güzel Sanatlar Atölyesi’nde eğitim gören öğrencilerin hafta başından bu yana atölyede büyük bir özveriyle hazırladığı ahşap yakma eserleri, yine gençlik liderleri ve üye öğrenciler tarafından Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde 08.00-16.00 vardiyasından çıkan maden işçilerine tek tek takdim edildi.

Yoğun iş mesaisi sonrası büyük sürprizle karşılaşan maden işçileri, kendileri için hazırlanan ahşap yakmaları meraklı gözlerle inceledikten sonra memnuniyetlerini dile getirdi.

Sürpriz jest karşısında mutlu oldukları gözlenen maden işçileri, “Tüm gençlerimizden ve liderlerimizden Allah razı olsun. Pazar günü kutlayacağımız bu önemli gün öncesi maden işçilerinin düşünülmesi, madencilere verilen değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Gerçekten mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bu anlamlı hediyeyi evimizin en güzel yerinde saklayacağız. Meslektaşlarımız ve tüm babaların babalar günü şimdiden kutlu olsun” şeklinde ifadelerde bulundu.

Zonguldak Gençlik Merkezi’nden etkinliğine ilişkin yapılan açıklamada; “Gençlik Merkezi olarak anlamlı faaliyetlerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğu içindeyiz. 21 Haziran Pazar günü babalar günü olması münasebetiyle maden işçisi babalar için Güzel Sanatlar Atölyesi öğrencileri ile gençlik merkezi personeli tarafından ahşap yakma eserleri hazırladık. Eserlerimiz vardiya çıkışında tüm maden işçisi babalara tek tek takdim edildi. Liderlerimiz ve gençlerimiz, bu sırada maden işçilerimizle sohbet etme imkanı buldu. Gençlik merkezi olarak, hayatımızda önemli yere sahip olan babalarımızın ve tüm maden işçisi babaların babalar gününü kutlarız” denildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi