Yeniden yapılanma süreci yaşayan Çaycumaspor’a maden işçilerinden destek geldi. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ve Amele Birliği’ne bağlı Çaycumalı maden işçileri, ilçe takımı Çaycumaspor’a destek sağlamak için forma kampanyasına destek oldu.

Amele Birliği yönetim kurulu üyesi Yalçın Yiğit’in organizasyonuyla Kulüp Başkanı Teoman Temelkuran’ı ziyaret eden maden işçileri, bu sırada kampanya kapsamında satılan formalardan alarak kulübe maddi destek sağladı. Maden işçilerinin bu duyarlı davranışı, sarı-lacivertli başkanı duygulandırdı.

Çaycumaspor’un her daim yanında olduklarını belirten maden işçileri, “Kulübümüzü daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Gün destek olmak günüdür. Bu doğrultuda forma kampanyasına az-çok demeden destek sağladık. Desteğimiz bununla kalmayacak, kombine kartlarımızı da alacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

Maden işçilerinin duyarlılığı karşısında duygularını dile getiren Başkan Teoman Temelkuran, “Emekçi kardeşlerimizin bu davranışı bizleri fazlasıyla duygulandırmıştır. Örnek olacak bir destekte bulundular. Yalçın Yiğit abimiz ve tüm maden işçileri kardeşlerime teşekkür ediyorum. Çaycumalılar’ın takıma sahip çıkıyor olmaları, bu ilçe için büyük bir onurdur. Çaycumaspor, bu güzel insanların desteğiyle en güzel yerlere gelecektir” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi