Yerel düzeyle “en üst lig seviyesi” olarak lanse edilen Süper Amatör Ligde 11’inci haftaya girildi. Her geçen hafta üstte ve altta büyük bir yarışa sahne olan ligde yine birbirinden zorlu maçlar oynanacak.

Bu hafta Cumartesi mesaisinde iki maç var. Düşme potasında yer alan takımlardan Ereğli Çiğdemlispor ile Elvanpazarcıkspor açılış maçında karşılaşacak. Ereğli Beyçayırı’ndaki maçın başlama saati 13.30. Aynı gün 14.30’daki maçta yine alt tarafta yer alan Filyos Sefercikspor ile Play-Off mücadelesi veren Mavi Şimşekspor karşılaşacak. Bu maça Çaycuma sentetik saha ev sahipliği yapacak.

Pazar maçlarında da nefesler tutulacak. Lider Kilimli Belediyespor, sezonun sürpriz takımı İhsaniyespor’a konuk olacak. Kozlu sahasındaki maçta ilk düdük 14.30’da çalacak.

Lig ikincisi Alaplı Belediyespor, inişli-çıkışlı grafik çizen Çaydeğirmeni Belediyespor’a konuk olacak. Çaydeğirmeni sahasındaki 90 dakika mücadelesi 14.00 start alacak.

İlk ikinin hemen ardından sıralanan Ereğli Akınspor’un rakibi Gelikspor. Haftanın maçı olarak gösterilen mücadele Gelik sahasında 14.00’te başlayacak.

Haftaya 5’inci basamakta giren Çaycumaspor, sahasında düşme hattındaki Perşembe Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Çaycuma kapışması, Çaycuma İlçe Stadı’nda 14.00’te oynanacak.

Ligdeki konumları itibariyle puan kaybına tahammülleri olmayan takımların karşılaşmalarında düdük çalacak hakemler, Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından belirlendi. Yapılan atamalar doğrultusunda bu haftaki maçlarda düdük Özcan Kılıçkeser, Emir Kılıçarslan, Serkan Köse, Ferdi Tatoğlu, Tayfun Kurnaz ve Deniz Kardaş’ta olacak.

Haftanın maç programı ve hakem trioları şöyle:

3 ARALIK CUMARTESİ

Saat 13.30 Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı: Ereğli Çiğdemlispor-Elvanpazarcıkspor: (Emir Kılıçarslan, Deniz Kardaş, Yağız Uzun)

Saat 14.30 Çaycuma sentetik saha: Filyos Sefercikspor-Mavi Şimşekspor (Tayfun Kurnaz, İsmail İnam, Atakan Pamuk)

4 ARALIK PAZAR

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Perşembe Belediyespor (Özcan Kılıçkeser, Murat Kartal, Şaver Şentürk)

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-Ereğli Akınspor (Deniz Kardaş, Buğçe Taşcıoğlu, Ahmet Kavşur)

Saat 14.00 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-Alaplı Belediyespor (Ferdi Tatoğlu, Tayfun Kurnaz, Atakan Pamuk)

Saat 14.30 Kozlu sahası: İhsaniyespor-Kilimli Belediyespor (Serkan Köse, Sinan Günaydın, Yunus Emre Yüksel)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi