İl Hakem Kurulu 7’nci hafta mücadelesinde düdüğü, Serkan Köse, Oğuzhan Keçeci, Hakan Ergin, Umut Kılıç, Deniz Kardaş ve Eren Gökmen’e verdi.

BU sezon müthiş bir zirve yarışına sahne olan Süper Amatör Ligde 7’nci hafta heyecanı yaşanacak. Maçların 2’si Cumartesi, 4’ü Pazar günü Ereğli Beyçayırı, Çaydeğirmeni, Gelik ve Çatalağzı’nda oynanacak.

Haftaya lider giren Gelikspor, sahasında Çaycumaspor’u konuk edecek. Bu maçı klasman hakemi Hakan Ergin yönetecek.

Diğer maçlarda Akın-İstasyon Gemiciler, Çaydeğirmeni-İhsaniye, Çates Işık-Kilimli, Yenimahalle-Muslu ve Alaplı-Perşembe karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda ise,Serkan Köse, Oğuzhan Keçeci, Umut Kılıç, Deniz Kardaş ve Eren Gökmen orta hakem görevi görecek.

Maçlar puantajın üst ve alt kısmında yaşanan yarışa yeni bir şekil kazandıracak. Önemli maçların oynanacağı hafta öncesi Gelikspor 13 puanla ilk sırada yer alırken, 12’şer puana sahip Alaplı Belediyespor ile Ereğli Yenimahallespor 2 ve 3’üncü sırayı paylaşıyor. 11 puanla 4’üncü Kilimli ve 10’ar puanla 5 ve 6’ncı sıradaki Perşembe Belediyespor ile Çaycumaspor zirvedekileri epey zorluyor.

9 KASIM CUMARTESİ

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Akınspor-İstasyon Gemicilerspor (Serkan Köse, Hakan Aydın, Ferdi Tatoğlu)

Saat 14.00 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-İhsaniyespor (Oğuzhan Keçeci, Esra Arıkboğa, Bayram Çiv)

10 KASIM PAZAR

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-Çaycumaspor (Hakan Ergin, Uğur Ulupınar, Eyüp Kağan İğde)

Saat 14.30 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Çates Işıkspor-Kilimli Belediyespor (Umut Kılıç, Onur Akdağ, Barlas Gültekin)

Saat 12.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Yenimahallespor-Muslu Belediyespor (Deniz Kardaş, Arif Emre Harmanbaşı, Yağıç Şentürk)

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Alaplı Belediyespor-Perşembe Belediyespor (Eren Gökmen, Serkan Köse, Özgür Cem Taşdemir)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi