Bölgesel Amatör Lig 4’üncü bölge, 3’üncü grupta mücadele eden Antalya Kepez Belediyespor’da forma giyen Zonguldaklı futbolcu Hurşit Velioğlu, kariyer geçmişine bir grup şampiyonluğu daha ilave etti. 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu, grup şampiyonluğunu Play-Off şampiyonluğuyla taçlandırıp şampiyonluklar serisini sürdürmek istiyor.

Yeşil sahada 20 yılı aşkın süredir meşin yuvarlak peşinde koşan, profesyonel ve amatör olarak hem Zonguldak, hem de il dışında önemli kulüplerde forma giyen savunma oyuncusu Hurşit, kariyerinin büyük bir bölümünü geçirdiği Bölgesel Amatör Ligde sayısız şampiyonluklar yaşadı. Bu yönüyle adı “şampiyonkolik futbolcu”ya çıkan Hurşit, geleneği bu sezon da bozmadı.

Zonguldaklı futbolcu, devre arasında transfer olduğu Antalya Kepez Belediyespor forması altında Bölgesel Amatör Lig 4’üncü bölge, 3’üncü grupta bitime bir hafta kala grup şampiyonluğunu ilan etti. Hurşit, grup şampiyonluğuna tüm maçlarda banko oynayarak katkı sağladı. Savunmanın değişilmez ismi, 3 Nisan’da 2-1 kazanılan Demre Belediyespor maçında da takımın en iyilerindendi.

Son haftaya grup şampiyonu unvanıyla giren Hurşitli Kepez Belediyespor, 10 Nisan’da deplasmanda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi GSK ile karşılaşıp grup aşamasını tamamlayacak. Bu maçta da ilk onbirde görev alacak Zonguldaklı savunma oyuncusu, böylelikle kariyerine resmi anlamda bir grup şampiyonluğu daha ilave etmiş olacak.

Grup şampiyonluğunun mutluluğunu biricik eşi ve kızıyla yaşayan Hurşit’in en büyük arzusu Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu. Daha önce birçok kez bu şampiyonluğa ulaşan savunma oyuncusu, bu arzusunu gerçekleştirdiği takdirde takdirde Bölgesel Amatör Ligde en fazla şampiyonluk yaşayan ilk 5 futbolcudan biri olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi