Merkez Hakem Kurulu (MHK), Zonguldak Kömürspor’un 23 Aralık Çarşamba günü yenilgisiz lider Manisa FK ile oynayacağı 16’ncı hafta maçına Mersin bölgesinden klasman hakemi Oğuzhan Aksu’yu görevlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un hafta arası maçında Manisa FK ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hakemi Mersin bölgesinden. Genç klasman hakemi Oğuzhan Aksu, 23 Aralık Çarşamba günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak 90 dakika mücadelesinde düdük çalacak.

Mersin bölgesi hakemi, 2. Ligde en son 14 Kasım 2020 tarihinde Pendikspor ile Vanspor FK arasında oynanan maçta düdük çalmıştı. Bu maçın ardından Aksu, 24 Kasım’da Ziraat Türkiye Kupası’nda Giresunspor ile Niğde Anadolu FK arasında oynanan ve penaltılara kadar giden maçı yönetti.

MHK’nin zaman zaman PTT 1. Ligde dördüncü hakem olarak görev verdiği Mersinli klasman, bu sezon 2. Ligde üç kez, 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda birer kez maç yönetti.

Genç hakem, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un ikinci kez maçını yönetecek. Mersinli, 17 Kasım 2019’da Zonguldak Kömürspor’un Gümüşhanespor’a 1-0 yenildiği maçın hakemiydi.

Öte yandan, Aksu’nun triosunu Hatay, Gaziantep ve Adana bölgesi hakemleri oluşturuyor. Söz konusu maçta klasman yardımcı hakemler Necmi Demir ile Mehmet Gökhan Ceylan kenar çizgide, klasman hakemi Halil Erdoğan da dördüncü hakem olarak görev alacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi