Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Gelikspor’da şok istifa. Teknik patron Yılmaz Yavuz, takım lider pozisyonundayken görevinden istifa etti. Yavuz’un istifası, Gelikspor camiasında büyük bir şaşkınlık oluşturdu.

Klasman B grubunda sezon başında oluşturduğu kadroyla Gelikspor’u zirveye taşıyan Yılmaz Yavuz, mavi-beyazlı takımın başında çıktığı 9 maçın 8’ini kazandı.

Mevcut puantaj tablosunda 17’şer puanla iki ve üçüncü sırada yer alan Çaycumaspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor’a 7’şer puan fark atan Yılmaz Yavuz, 16 Ocak Pazar (yarın) günü iç sahada Çaydeğirmeni Belediyespor’la oynanacak maç öncesi sürpriz bir karar alarak görevini bıraktı.

Yavuz, gerekçesine dair açıklama yapmadığı istifası üzerine Gelikspor’la yollarını ayırdı. Başarılı teknik adamın geri dönüşünün mümkün olmadığı öğrenildi.

İstifa haberi üzerine ulaştığımız Yılmaz Yavuz, sürpriz kararıyla ilgili olarak, “Gelikspor büyük bir camia. O camianın bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Fakat şartlar gereği istifa kararı aldım. Gelikspor’a bundan sonraki süreçte başarılar dilerim” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi