Koronavirüs salgını nedeniyle saç ve sakalların kesilmesinin öngörülmesi üzerine amatör kümede mücadele eden Elvan Pazarcıkspor’da Kulüp Başkanı, antrenör ve futbolcular saçlarını sıfıra vurdu.

Yeni tip koronavirüs (kovid 19) salgını nedeniyle profesyonel futbolcular arasında başlayan saç kazıtma modasına amatör futbolcular da uydu. Zonguldak’ta İkinci Amatör Küme’de mücadele eden Elvan Pazarcıkspor’da Kulüp Başkanı aynı zamanda takım kaptanı Ali Rıza Bozkurt ile antrenör Serkan Erişoğlu hem sağlık, hem de saç kazıtma modasına uymak için saçlarını kazıttı. Başkan Bozkurt ile antrenör Erişoğlu’na diğer futbolcular da eşlik etti.

İkinci Amatör Küme Merkez B grubunda mücadele eden Elvan Pazarcıkspor, yenilgisiz şampiyonluğa doğru ilerlerken amatör futbol ligleri koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmişti.

Kırmızı-beyazlı takım, erteleme kararı çıktığı 4’üncü haftada 4’te 4’lük galibiyet serisi üzerine 12 puanla lider pozisyonunda yer alıyordu.

Şampiyon adayı, Haziran’da başlama ihtimali olan lige 5’inci haftadan Cumayanı Gençlikspor’la başlayacak.

Koronavirüs günlerinde evlerinden dışarı çıkmayan futbolcular, bir yandan #evdekal çağrısı yaparken diğer yandan salgının biran önce sona erip özledikleri futbola yeniden geri dönmek istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi