Süper Amatör Lig Play-Off grubunda 4’üncü hafta, gözde iki takım Kozlu Belediyespor ile Gelikspor karşı karşıya getirecek. Zirve ortağı iki takımın buluşması 6 Mart Pazar saat 14.00’te Kozlu sahasında gerçekleşecek.

Klasman aşamasında iki ayrı grupta mücadele eden ve lider unvanla Play-Off’a yükselen Kozlu Belediyespor ile Gelikspor arasında müthiş bir yarış yaşanıyor. 3’üncü haftası geride kalan Play-Off’ta henüz kayıp yaşamayan iki takım haftaya 9’ar puanla ilk iki sırada girdi. Gelikspor’a göre averajı +1 daha iyi olan Kozlu Belediyespor ilk sıranın sahibi.

Başa baş bir gidişat sergileyen zirvenin ortakları, 6 Mart Pazar günü saat 14.00’te Kozlu sahasında kozlarını paylaşacak. Zonguldak İl Hakem Kurulu, haftanın maçına B klasman hakemi Eren Gökmen’i atadı. Gökmen’in yardımcılıklarını Emir Kılıçarslan ile Sinan Günaydın yapacak.

Zonguldak'ı 2. Ligde temsil eden Eren Gökmen, en son 27 Şubat tarihinde 2. Lig Beyaz grupta Eskişehirspor ile 1922 Konyaspor arasında oynanan kritik maçta düdük çaldı. Gökmen'in, 11'i TFF 2. Lig, 24'ü TFF 3. Lig, 2'si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 37 profesyonel maç deneyimi var. 

Play-Off’ta diğer karşılaşmalar 5 Mart Cumartesi günü Yenimahallespor-Çaycumaspor ve Çaydeğirmeni Belediyespor-Akınspor arasında oynanacak. Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı sahası ile Çaydeğirmeni sahasındaki bu maçlarda bölgesel klasman Umut Kılıç ile il hakemi Ferdi Tatoğlu düdük çalacak.

Haftanın maçları ve hakem trioları şöyle:

5 MART CUMARTESİ

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı sahası: Yenimahallespor- Çaycumaspor (Umut Kılıç, Murat Kaskun, Erdinç Yaman)

Saat 14.30 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-Akınspor (Ferdi Tatoğlu, Emre Tamboğa, Enis Akça)

6 MART PAZAR

Saat 14.00 Kozlu sahası: Kozlu Belediyespor-Gelikspor (Eren Gökmen, Emir Kılıçarslan, Sinan Günaydın)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi