Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige yükselecek takımın belli olacağı Play-Off etabında Gelikspor ile Kozlu Belediyespor arasında şampiyonluk düğümünü çözecek derbi maçın hakemi belli oldu.

Zonguldak İl Hakem Kurulu, 6 Nisan Çarşamba (yarın) günü saat 15.00’te Gelik sahasında oynanacak maça klasmanın tecrübeli düdük hakemi Hakan Ergin’i atadı. Ergin’in yardımcılıklarını klasman yardımcı hakemler Emir Kılıçarslan ile Arif Emre Harmanbaşı yapacak. Puantajın zirvesinde kritik bir öneme sahip maça 4’üncü hakem de atayan Kurul, bu görev sorumluluğunu deneyimli il hakemi Hakan Aydın’a verdi.

İki takım arasında ilk yarıda Kozlu’da oynanan ve Kozlu Belediyespor’un 2-0 galip geldiği maçı, yine klasmanın başarılı hakemlerinden Eren Gökmen yönetmişti.

Öte yandan, hafta arası maçı öncesi konuk Kozlu Belediyespor’da yönetimin dilekçe ile “Dışarıdan hakem istiyoruz” şeklinde müracaatta bulunduğu fakat bu talebin emsal teşkil edeceği gerekçesiyle Bölgesel Hakem Atama Kurulu tarafından kabul edilmediği öğrenildi.

Play-Off etabında Çarşamba mesaisinde Çaycumaspor ile Yenimahallespor arasında oynanacak diğer maçta Deniz Kardaş, Emre Yılmaz, Melih Kaya’dan oluşan hakem 3’lüsü görev yapacak. Çaycuma İlçe Stadı'ndaki maçın başlama saati 15.00.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi