Bölgesel Amatör Ligin yeni takımı Kozlu Belediyespor, transferde dur durak bilmiyor. Zirveye oynayacak bir takım kadrosu oluşturan yeşil-beyazlı kulüp, geçen sezon Balıkesir Etispor’da forma giyen 28 yaşındaki 10 numara Sergen Çaça’nın transferini bitirdi. İkinci Başkan Deniz Yayalar, geçen hafta yaptığı ön görüşmede prensip anlaşmasına vardığı Çaça’yı, bugün resmen Kozlu Belediyesporlu yaptı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yeşil-beyazlı formayı giyip kendisini Kozlu Belediyesporlu yapan imzayı atan Sergen Çaça, Kozlu Belediyespor’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken, hedeflenen şampiyonluk için elinden geleni yapacağını söyledi.

Dış transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten ve bir önemli futbolcuyu daha kadroya dahil eden Başkan Deniz Yayalar transferde çok seçici davrandıklarını belirterek, “Kozlu Belediyespor’a yakışır bir takım oluşturuyoruz. Transfer listemiz çok kabarık. Kozlu Belediyespor’a gelmek isteyen çok futbolcu var. Nokta atışlar yapmak istiyoruz. Dolayısıyla tercih aşamasında kriterlerimize uygun futbolcuları seçiyoruz. Sergen de bu futbolculardan biri. Kaliteli bir futbolcu. Bu sezon bize çok faydalı olacaktır. Transferimiz camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Forvet arkası pozisyonunda görev alacağı Kozlu Belediyespor’un hücum hattında sorumluluk üstlenecek olan Sergen Çaça’nın futbol kariyerinde Pendikspor, Çıksalınspor, Modafenspor, Yeşilköyspor, Atlasspor, Çilimli Belediyespor ve Etispor deneyimleri var. Profesyonel geçmişi bulunan Çaça, Bölgesel Amatör Ligde büyük bir tecrübeye sahip.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi