Kozlu Belediyespor yönetimi, takımı şampiyon yaptıktan sonra ayrılık kararı olan antrenör Turan Altıntaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kulüp İkinci Başkanı Deniz Yayalar imzalı teşekkür metninde, “2021-2022 sezonunda kulübümüzde görev yapan teknik direktör Turan Altıntaş ve ekibine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dileriz” denildi.

Başkan Yayalar, bunun yanı sıra takımı Bölgesel Amatör Ligde çalıştıracak yeni teknik direktörün kriterlerini de açıkladı. Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan bir teknik direktörle çalışmak istediklerini dile getiren yeşil-beyazlı başkan, Ramazan Bayramı’nın ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’la yapacakları istişarenin ardından hem yeni teknik direktör boşluğunu dolduracaklarını, hem de yeni sezon yapılanması doğrultusunda yol haritası belirleyeceklerini dile getirdi.

Öte yandan, yeni teknik direktörün Zonguldak’tan mı, yoksa il dışından mı olacağı henüz belli değil. Şuan için sadece kriter belirleyen Başkan, bu konuda deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacak. 5 yıl aradan sonra mücadele edilecek Bölgesel Amatör Ligde başarılı olmak isteyen Deniz Başkan, tecrübe ve deneyimi de ön planda tutacak.

Kozlu Belediyesporlu Başkan, ayrıca 2022-2023 sezonunda Zonguldak’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor’a da başarı dileğinde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi