Yeni sezonda mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kozlu Belediyespor’da yeni teknik direktör Harun Aydoslu’nun 2022-2023 sezonunda birlikte çalışacağı yardımcı ekibi belli oldu. Tecrübeli teknik adamın yardımcı antrenörlüğünü Kozlulu antrenör Erkan Sadıklar üstlenecek. Kozlu ve bölge futbolunu çok iyi bilen, daha önce yeşil-beyazlı kulüpte A takım ve altyapıda düzeyinde görev alan Sadıklar, bir sezon boyunca hem saha içi, hem saha dışında Aydoslu’nun adeta sağ kolu olacak.

Kozlu temsilcisinde kaleci antrenörü sorumluluğunu ise Halil Sağlam üstlenecek. Büyük bir deneyime sahip olan Sağlam, Aydoslu ile geçen sezon Kilimli Belediyespor’da görev almıştı. Halil Sağlam’ın, kaleci antrenörlüğü kariyerinde Kilimli Belediyespor’un yanı sıra Tavşanlı Linyitspor, Sandıklıspor, Kırıkkalespor ve Çankırıspor deneyimleri var.

AYDOSLU ŞAFAK SPOR'A KONUŞTU

Öte yandan, ŞAFAK Spor’a değerlendirmede bulunan Harun Aydoslu, Kozlu Belediyespor’da tarihe geçmek istediğini belirtirken, “1955 yılında kurulmuş, 3. Lig’de mücadele etmiş Kozlu Belediyespor’u yine eski günlerine döndürmek istiyoruz. Dün itibariyle resmi anlaşma sağlayıp işimizin başına geçtik. Ekibimizi şekillendirdik. Bundan sonraki süreç transferle geçecek. Kulübümüzün bütçesi dahilinde, hedefimize uygun karakterli futbolcuları yeşil-beyazlı takımda toplayacağız. Zonguldak futbolunun Türk futbolundaki yeri başka. Amatör deyip geçmemek lazım. Burada amatörün de profesyonelden hiç farkı yok. Futbol, Zonguldak bölgesinin mayasında var. Bunu Kilimli’de de gördüm, Kozlu’da da... Zonguldakspor’u zaten biliyoruz. Orada bambaşka bir futbol ateşi yanıyor. Bu bölgede çalışıyor olmak mutluluk verici” dedi.

3. LİG HASRETİ BİTECEK

Kozlu Belediyespor’da kendisine güvenip göreve layık gören Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve İkinci Başkan Deniz Yayalar’a teşekkür eden Aydoslu, “Başkanlarımız önderliğinde iyi bir yapılanma içine gireceğiz. Burada boşa geçireceğimiz bir dakika bile yok. Hedefimiz belli; 3. Lig. Burada 20 yılı aşkın süredir özlem duyulan bir 3. Lig var. Bu özleme bu sezon son vermek istiyoruz. Bu düşünceler doğrultusunda transfer çalışmalarına başladık. Bölgesel Amatör Ligi çok iyi biliyorum. Bu lige hakim bir teknik direktörüm. Futbolcuların kişilikleri ve karakteristik yapıları transferde önemli rol oynayacak. Hata yapmak istemiyoruz. Doğru ve yerinde transferlerle iyi bir takım oluşturup hedefe varmak en büyük arzumuz. Taraftarımızı, camiamızı, bize güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Yolun sonu 3. Lig olacak” şeklinde ifadelerde bulundu.

Bu arada, geçen sezon Kilimli Belediyespor’da başladığı Zonguldak serüvenine yeni sezonda Kozlu Belediyespor’la devam edecek Harun Aydoslu, eski kulübü Kilimli Belediyespor’a bundan sonraki süreç için başarı dileğinde bulundu. Kilimli Belediyespor’un meslek kariyerinde ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Harun Aydoslu, görevi boyunca kendisine destek veren Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kulüp Başkanı Musa Bahadır başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri ile taraftara teşekkür etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi