Yeni yükseldiği Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kozlu Belediyespor’da transfer hafta sonu da sürdü. Yeşil-Beyazlı yönetim, amatörün tecrübeli ismi Ali Evsat Aydın ile genç savunma oyuncusu Cankay Altıntaş’ı renklerine bağladı. İki yeni transfer, hafta sonu İkinci Başkan Deniz Yayalar’ın huzurunda kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Geçen hafta başından bu yana transfer yoğunluğu yaşayan Kozlu Belediyespor, bu iki futbolcunun dışında kaleci Burak Sezer, Ali Koçaklı, Emrah Ergür, Oğuz Küçük, Onur Köksal Öztorun’u da kadroya dahil etti.

Dış transferde şuana kadar 8 futbolcunun transfer işini nihayete erdiren Kozlu Belediyespor’da bu hafta içinde de önemli isimlere imza attıracak.

Öte yandan, hafta sonunda transferleri kesinleşen Ali Evsat Aydın ile Cankay Altıntaş, hedeflenen şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Biri savunma, diğeri hücum hattının görev adamı, geçen sezon Birinci Amatör Küme’de yaşanılan şampiyonlukta takımın değişilmez isim olmuşlardı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi