Yeni sezonda mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kozlu Belediyespor’a sabit gelir desteği. Kozlu Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısında gündem konusu olan Kozlu sahili girişindeki otoparkın gelirinin Kozlu Belediyespor Kulübü’ne aktarılması önerisini kabul etti. Meclis’te alınan karar, Kaymakam Hüseyin Ergi’nin onayının ardından uygulamaya konuldu. Ücreti 5 TL olarak belirlenen otoparktan elde edilecek gelir, maliyeti yerel seviyedeki Süper Amatör Lige göre bir hayli yüksek olan Bölgesel Amatör Ligde yeşil-beyazlı kulübe özellikle transfer döneminde önemli ölçüde katkı sağlayacak.

Öte yandan, 5 yıl aradan sonra yükseldiği yarı profesyonel ligde kalıcı olup 20 yılı aşkın süredir özlem duyulan 3. Lige çıkmak isteyen Kozlu Belediyespor Kulübü’ne daha fazla destek şart. Şuan Ilıksu ve Değirmenağzı plajları ile otopark dışında sabit geliri olmayan kulüp, buna rağmen Kozlu’ya yakışır bir takım oluşturmak için deyim yerindeyse kılı kırk yarıyor.

Kozlu Belediye aynı zamanda Kozlu Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Bektaş ve Kulüp İkinci Başkan Deniz Yayalar’ın iyi niyetli ve özverili çalışmaları doğrultusunda hedefe oynayacak bir takım oluşturan Kozlu Belediyespor Kulübü, üretilecek alternatif sabit gelir kaynakları ve camiadan gelecek maddi desteklerle daha güçlü bir takım ortaya çıkarıp hedeflenen 3. Lige 2022-2023 sezonuyla birlikte ulaşabilir.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi