Yeni futbol sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek Kozlu Belediyespor, yeni transferlerine bir yenisini daha ekledi. Mücadele edeceği yerel seviyedeki ligde şampiyonluk ipini göğüsleyip 4 yıllık Bölgesel Amatör Lig özlemine son vermek isteyen Yeşil-Beyazlı kulüp, antrenör Turan Altıntaş’ın hazırladığı transfer raporu doğrultusunda daha önce prensip anlaşmasına vardığı futbolcuları bir bir kadrosuna katıyor.

Son bir hafta içinde kaleci Burak Sezer ve Ali Koçaklı’nın transferini bitiren Kozlu Belediyespor yönetimi, bugün de Zonguldak Kömürspor’un eski 10 numarası Emrah Ergür’ü renklerine bağladı. Kozlu’da, İkinci Başkan Deniz Yayalar’la bir araya gelen Ergür, yeşil-beyazlı formayı sırtına giyip kendisini Kozlu Belediyesporlu yapan imzayı attı.

Emrah Ergür’ün 20 yılı aşkın profesyonel ve amatör futbol kariyerinde Ereğli Belediyespor, Ankara Demirspor, Bozüyükspor, Ispartaspor, Gümüşhanespor, Hatayspor, Kilimli Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Elaziz Belediyespor, Yeni Orduspor, Yeni Amasyaspor Isparta Davrazspor, Isparta 32 Spor ve Akşehirspor deneyimleri var. Kozlu Belediyespor Kulübü ve camiasının, 200’ün üzerinde maçı bulunan 36 yaşındaki Zonguldaklı deneyimden beklentisi bir hayli fazla.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi