Yeni sezonda yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Kozlu Belediyespor transfer dosyasını açtı. Yeşil-Beyazlılar, Pazartesi gününden itibaren hareketli bir transfer haftası geçirecek.

Teknik direktör konusunu geçen hafta sonu Harun Aydoslu ile çözüme kavuşturan Kozlu Belediyespor hiç vakit kaybetmeden transfere yöneldi. Aydoslu’nun yeni sezon kadrosunda düşündüğü futbolcuları bir bir kadroya dahil etmek isteyen Kozlu Belediyespor yönetimi, ilk transfer hamlesini Engin Gülle ile yapacak. Yeşil-Beyazlı yönetim, 30 yaşındaki tecrübe ile hafta arasında yapılacak transfer görüşmesinde şartlarda anlaşılması halinde 2022-2023 sezonu için el sıkışacak.

2018-2019 sezonunda Ereğli Belediyespor forması giyen, ardından Sultangazispor, Edirnespor, Edirne Belediyespor, Taşvanlı Linyitspor ve Silivrispor deneyimleri yaşayan Engin Gülle Zonguldak’a yabancı değil. Ereğli Belediyespor’da oynadığı dönemde golleriyle dikkatleri üzerine çeken Gülle, geride kalan 2021-2022 sezonunda Silivrispor formasıyla Zonguldak temsilcileri Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Kilimli Belediyespor’a karşı mücadele etmiş, Kilimli ve Ereğli’ye 1’er gol kaydetmişti.

16 MAÇTA 9 GOLÜ VAR

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 7’nci bölge, 1’inci grubu lider bitirerek Play-Off’a yükselen Silivrispor’un başarısında önemli rol oynayan Engin Gülle, İstanbul ekibinde 16 maçlık istikrarlı bir performans ortaya koydu.

Grup aşamasında 14, play-off etabında 2 olmak üzere 16 maçta oynayan Engin, tamamı ilk onbirde görev aldığı bu maçların 10’unda 90’ar dakika sahada kalarak, toplamda 1.351 dakika süre aldı. İstikrarlı futboluyla takımın öne çıkan futbolcusu olan Gülle’nin 9 golü var. Bu gollerin 8’ini ligde atan Engin, diğer 1 golü Play-Off’ta penaltıdan kaydetti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi