Süper Amatör Ligin yeni takımı Kozlu Belediyespor, 2021-2022 futbol sezonuna iddialı hazırlanıyor. Kısa bir süre önce takımın başına getirilen tecrübeli antrenör Turan Altıntaş’ın hazırladığı transfer raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, transfer perdesini bugün itibariyle aralayarak listede yer alan isimlerle bir bir görüşmeye başladı.

İlk görüşme 1 numaralı mevkii için düşünülen Burak Sezer’le yapıldı. İkinci Başkan Deniz Yayalar ve antrenör Turan Altıntaş’ın yer aldığı görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Şartlarda el sıkışılması üzerine tecrübeli file bekçisiyle 2021-2022 futbol sezonu için resmi anlaşma sağlandı. Yeni transferin daha önce Başkent Sportif, Keçiören Belediyespor, Haymanaspor ve Alaplı Belediyespor deneyimleri bulunuyor.

Kozlu Belediyespor’da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Sezer, yeşil-beyazlı takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

İlk dış transfer hamlesini Burak Sezer’le yapan Kozlu Belediyespor, transferlere hafta boyunca devam edecek.

Amatörün köklü kulübü, yeni yükseldiği Süper Amatör Ligde Turan Altıntaş’ın sevk ve idaresinde hedeflediği şampiyonluğa ulaşıp Bölgesel Amatör Lige çıkmayı hedefliyor.

Kozlu Belediyespor, yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde en son 2017-2018 sezonunda mücadele etmiş, baraj maçında Devrek Belediyespor’a yenilince yerel seviyedeki amatör lige düşmüştü.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi