Uzun yıllar sonra mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lige iddialı hazırlanan Kozlu Belediyespor’da transfer hız kazandı. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın destekleri, İkinci Başkan Deniz Yayalar ve teknik direktör Harun Aydoslu işbirliğinde yürütülen transfer çalışmaları kapsamında 28 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu Yunus Emre Mest kadroya dahil edildi. Şartlarda anlaşılması üzerine bugün Kozlu’ya gelen Mest, kulüp binasında düzenlenen törende yeşil-beyazlı formayı giyip kendisini Kozlu Belediyespor’a bağlayan imzayı attı. İmza töreninde İkinci Başkan Yayalar da yer aldı.

Bir önemli oyuncunun daha transferini bitirmenin mutluluğunu yaşayan Kozlu Belediyespor’un Başkanı, üst seviye kalitede transferlerin devam edeceğini söyledi.

Yeni sezonda kariyerine Kozlu Belediyespor’la devam edecek olan Yunus Emre Mest, şampiyonluk hedefleyen Kozlu Belediyespor’daki bu oluşumun içinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kozlu Belediyespor’u başarıya taşımak için elinden geleni yapacağını söyleyen yeni transfer, taraftara da mesaj yolladı. Kozlu’nun futbol potansiyeli yüksek bir şehir olduğunun altını çizen tecrübeli kenar oyuncusu, “Başarılı olmak istiyorsak camia olarak kenetlenmeliyiz. Özellikle taraftarımıza seslenmek istiyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmasınlar. Taraftar gücü başarıya giden yolda çok önemli. Onların desteğiyle mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Geçen sezon Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Yunus Emre Mest, profesyonel bir geçmişe sahip. 1, 2 ve 3. Ligde 137 maçta forma giyen Kozlu Belediyesporlu futbolcunun ayrıca Şanlıurfaspor, Balçova Yaşamspor, Hatayspor, Payasspor, Orhangazi Belediyespor, Cizrespor ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor deneyimleri var.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi