Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lige yükselecek takımın belli olacağı Play-Off etabında 7’nci hafta karşılaşmaları bugün oynandı. Kozlu ve Ereğli’deki maçlarda Kozlu Belediyespor ile Çaycumaspor galip geldi. Gelikspor oynamadan 3 puan kazandı.

Kozlu Belediyespor-Yenimahallespor maçı ev sahibi ekibin 4-1 farklı üstünlüğüyle sona erdi. Akınspor-Çaycumaspor maçı ise, konuk takımın tek golüyle 1-0 sonuçlandı.

Play-Off’tan çekilen Çaydeğirmeni Belediyespor’la karşılaştığı için oynamadan 3 puan alan Gelikspor lideri takibini sürdürdü.

Hafta arası maçlarının ardından zirve yarışında bir değişiklik yaşanmadı. Kozlu Belediyespor 6 galibiyet, 1 beraberlikle genel puantaj tablosundaki puanını 19’a çıkardı. 6’ncı 3 puanını hanesine yazdıran Gelikspor ise 18 puana ulaştı. 1’er puan farkla sıralanan Kozlu Belediyespor ile Gelikspor’un ardından 10 puanla Çaycumaspor geliyor.

Play-Off’ta heyecan 3 Nisan Pazar günü 8’inci hafta maçlarıyla devam edecek. Kozlu Belediyespor, ligden çekilen Çaydeğirmeni Belediyespor’la karşılaşacağı için hanesine +3 ilave edecek. Bu sırada Gelikspor, deplasmanda Çaycumaspor’a konuk olacak, Ereğli’de de Yenimahallespor-Akınspor maçı oynanacak.

Kozlu Belediyespor'un oynamadan 3 puan alacağı haftada eğer Gelikspor da puan kaybetmezse şampiyonluk düğümünü 6 Nisan Pazar günü iki takım arasında Gelik sahasında oynanacak maç çözecek. İlk yarıda Kozlu'da oynanan maçı, Kozlu Belediyespor 2-1 kazanmıştı.

8. HAFTANIN MAÇLARI (3 Nisan Pazar)

Kozlu Belediyespor-Çaydeğirmeni Belediyespor: 3-0 Hükmen

Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Gelikspor

Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Yenimahallespor-Akınspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi