BİRİNCİ Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belirleneceği Play-Off'ta favori takımlardan Kozlu Belediyespor, ligdeki farklı galibiyetler serisini Play-Off’a taşıdı. B grubunda Kayıkçılar Gençlerbirliği’yle karşılaşan Kozlu ekibi, Çaycuma sentetik sahada oynadığı maçı 7-0'lık farklı galibiyetle bitirdi.

Kozlu Belediyespor 33’üncü dakikada 10 kişi kaldı. Genç kaleci Mert Can topu ceza sahası dışında elle kesince kırmızı kartla oyundan ihraç oldu. Maçın geri kalan bölümünü 10 kişi tamamlamasına rağmen Kozlu, kazanmakta hiç zorlanmadı, her iki yarıda Ali Efsat (2), Polat (2), Okan, Onur Köksal ve Burak'ın ayağından bulduğu gollerle 7 farklı galibiyete ulaştı. Bu galibiyetle Kozlu, rövanş öncesi çok büyük avantaj sağladı.

Play-Off farklı galibiyetle başlayan Kozlu takımı, grup aşamasında oynadığı 12 maçı da farklı skorlarla kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Ligdeki bu seriyi Play-Off’ta sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip, rövanş ve final maçlarını da kazanıp yenilgisiz unvanla Süper Amatör Lige çıkmak istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi