Zonguldak’ta faaliyet gösteren, hizmeti ve eşsiz manzarasıyla lüks restaurantlar arasında yer alan Son Cemiyet, 2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a moral oldu.

Restaurant işletmecisi Muammer Öztür ile oğlu Ceyhun Öztür, 23 Ekim Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Şanlıurfaspor’u konuk edecek kırmızı-lacivertli futbolcular ile teknik ekip ve yönetim kadrosunu restaurantta ağırlayarak balık ziyafeti sundu.

Yönetici, futbolcu ve teknik ekip olmak üzere 35 kişiden oluşan Zonguldak Kömürspor kafilesi, Öztür ailesinin bu jesti karşısında memnun kaldı.

Koyu bir Zonguldak Kömürspor taraftarı olan baba Muammer Öztür, hem aile, hem de restaurant olarak Zonguldak Kömürspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek, “Zonguldak Kömürspor bu şehrin marka değeridir, moral kaynağıdır. Son Cemiyet Restaurant olarak takımımıza Cumartesi günü oynayacağı Şanlıurfaspor maçı öncesi moral olalım istedik. Güzel bir organizasyonla futbolcu, teknik ekip ve yöneticileri bir araya topladık. Gücümüz nispetinde desteğimiz her zaman devam edecektir” dedi.

Öztürk, takımın Zonguldaklı teknik direktör Şenol Demir’le çok iyi çıkış yakaladığını hatırlatarak, “Takım galip geldikçe şehir mutlu oluyor, biz mutlu oluyoruz. İlk 3 hafta kabus gibi geçmişti. Son 5 haftayı yenilgisiz geride bıraktık. Bu başarıda emeği olan Şenol hocamız ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. İnşallah Şanlıurfaspor maçını da puan ya da puanlarla kapatarak bu çıkışımız devam edecek. Bir taraftar olarak buna olan inancım tam” diye konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi