Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi’nde tedavi gören futbol hakemi Eren Ferhat Çelik’e hakem camiasından çığ gibi büyüyen moral desteği. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp ile TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı da Çelik’e moral verenler arasında yer aldı.

ZONGULDAK’TA, yıllardır futbol hakemliği yapan ve kısa bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan Eren Ferhat Çelik’in tedavisi sürüyor. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi’nde eşi Tuğçe Çelik’le birlikte tedavi gören Çelik’e hakem ve gözlemci camiasından büyük destek geldi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Şube Başkanı Ümit Kaya ve Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış başta olmak üzere tüm hakem, gözlemci ve spor camiası ilk günden bu yana tecrübeli hakeme destekte bulunarak moral veriyor.

Hem telefonla bizzat arayıp hem de sosyal medyadan video ve fotoğraf paylaşımlarıyla Çelik’in yanında olduklarını gösteren hakem ve gözlemcilerin bu duyarlı davranışı, tedavisi devam eden hakem Çelik ve eşine moral desteği sağlıyor.

Her geçen gün artarak devam eden destekler karşısında mutluluğunu dile getiren Çelik, hakem ve gözlemcilerin büyük bir aile olduğunu bir kez daha gördüğünü, sadece Zonguldak değil diğer tüm illerden gelen geçmiş olsun telefonları ve mesajlarının kendisini ve eşini çok sevindirdiğini dile getirdi. Çelik, kendisi ve eşinin durumunun iyi olduğunu belirtirken, genci-yaşlısı hiç kimsenin bu sürede "Virüs bana bulaşmaz" demeden evlerinde kalıp virüs salgınının sona ermesini beklemeleri gerektiğinin altını çizdi.

MHK Başkanı Alp de arayıp ‘geçmiş olsun’ dedi

ZONGULDAKLI hakeme moral desteği verenler arasında Merkez hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp de var. Türk hakemliğinin patronu, dün telefonla aradığı Çelik’le uzun süre sohbet edip, geçmiş olsun dileklerini iletti. Alp’in telefonu, Zonguldaklı hakemi oldukça mutlu etti. Alp’in yanı sıra TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Merkez Hakem Kurulu üyesi Zihni Aksoy, eski FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım da Çelik’i arayıp moral desteğinde bulundu.

TFFHGD Başkanı Arıcı, ayrıca sosyal hesabından eşiyle birlikte yayınladığı videoda, “Zonguldaklı il hakemi Eren Ferhat Çelik ve eşine geçmiş olsun diliyorum. Evde kal Zonguldak, evde kal Türkiye” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi