Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idmanın ardından orta saha oyuncusu İhsan Furkan Deniz’in doğum günü kutlandı. Kaleci Taha’nın organize ettiği kutlama, neşeli anlara sahne oldu.

2. Ligde 21 Ekim Çarşamba günü sahasında Amed Sportif’i konuk edecek Zonguldak Kömürspor, 90 dakikanın hazırlıklarını sürdürdü. Cumartesi mesaisinde tam kadro çalışan takımda hafif sakatlık problemi bulunan stoper Murat Türkkan takımdan ayrı çalıştı.

Ligde ilk ve tek galibiyetini 2’nci haftada Niğde Anadolu FK karşısında alan ve bu maçın ardından oynadığı 3 maçta da galip gelemeyen Zonguldak Kömürspor, 3 maçlık suskunluğunu Amed Sportif karşısında bozmak istiyor. Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlanan Zonguldak Kömürspor’da, 25 yaşına giren orta saha oyuncusu İhsan Furkan Deniz için sürpriz doğum günü pastası kesildi.

Kaleci Taha Cengiz Demirtaş’ın organize ettiği doğum günü sürprizi, 16.00’daki idmanın ardından yapıldı. Deniz, kendisi için özel hazırlanan pastayı mutluluk dolu gözlerle üfledi. Takım arkadaşlarına sürpriz için teşekkür eden Kırmızı-Lacivertli futbolcu, “Bugün benim için anlamlı bir gün. 25’inci yaşıma girdim. Arkadaşlarım bu mutlu günümde sağ olsunlar beni unutmamışlar. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” şeklinde ifadelerde bulundu. Sözlerinin ardından Deniz, kaleci Taha’nın ellerinden pasta yedi.

Sürpriz doğum gününe teknik direktör Mustafa Dalcı da katıldı. Dalcı, pasta kesilmesinin ardından oyuncusunu tebrik ederek kutlayanlar arasında yer aldı.

17 Ekim 1995 doğumlu futbolcu, Kırmızı-Lacivertli takımda ilk sezonunu yaşıyor. Altay’dan yetişen ve uzun yıllar siyah-beyazlı formayı giyen İhsan Furkan, son dönemde Ümraniyespor ve Eyüpspor’da oynadı.

Zonguldak Kömürspor’a transfer döneminin son günü gelen İzmirli futbolcu, geride kalan 5 haftada kırmızı-lacivertli formayla biri Ergene Velimeşespor, diğeri Sancaktepe FK olmak üzere sadece 2 maçta görev aldı. Her iki maçta da sonradan oyuna giren Deniz, toplam 59 dakikalık performans sergiledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi