ZONGULDAK Kömürspor’un 2013-14 sezonunda Bölgesel Amatör Lig, 2015-16 sezonunda 3. Ligde yaşadığı şampiyonlukların unutulmaz iki ismi Onur Eriş ile Okan Eken’in yolları yeniden aynı takımda kesişti. Sarıyer’de forma giyen Okan’ın dün akşam itibariyle Sakaryaspor’a transfer olmasıyla birlikte iki Bursalı, ligin kalan bölümünde yeşil-siyahlı formayla boy gösterecek.

2013-14 sezonunda Kestel Belediyespor’dan Zonguldak Kömürspor’a bir arada gelen Onur Eriş ile Okan Eken, lacivert-kırmızılı forma altında önemli başarılara imza attı. Biri Bölgesel Amatör Lig, diğeri 3. Lig şampiyonlukları yaşayan ikilinin yolu geçen sezon ayrıldı. Onur Eriş Samsunspor’a, Okan Eken ise Sarıyer’e transfer oldu. Kömürsporlu eski iki futbolcunun ayrılığı pek uzun sürmedi.

Devre arasında sezon sonuna kadar kiralık olarak Sakaryaspor’a transfer olan Onur Eriş’in ardından Sarıyer’den ayrılan Okan Eken de Sakaryaspor’un yolunu tuttu. Bugün gerçekleşecek transferle birlikte iki Bursalı futbolcu, yaklaşık bir sezonluk ayrılığın ardından tekrar aynı takımın başarısı için ter dökecek.

Okan Eken, ligin ilk yarısında Zonguldak Kömürspor’un rakipleri arasında yer alan Sarıyer’de 6’sı lig, 1’i Türkiye Kupası 7 maçta görev almıştı.

2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve 31 puanla 7’nci sırada yer alan Sakaryaspor, play-off mücadelesi veriyor. Son lig maçında Uşakspor’la 1-1 berabere Sakarya ekibi, 2 Şubat Pazar günü 21’inci hafta maçında sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi