Zonguldak Kömürspor taraftarı liseli Bensu, ara karne tatilinde geldiği memleketi Zonguldak’ta hayalini gerçekleştirdi. İdmanı ziyaret ederek yanında getirdiği formayı imzalattıran Bensu, hayatının en mutlu anlarından birini yaşadı.

ZONGULDAK Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan ile futbolcular, Perşembe mesaisinde idmanı ziyaret eden bayan taraftar Bensu Bostancı’ya yakın ilgi gösterdi. 13.30’daki idmana lacivert-kırmızılı çubuklu 
forma ile gelen Bensu, Serkan hoca ve futbolculardan formayı imzalamasını rica etti. Bu ricayı kırmayan Afacan ve futbolcular, formayı tek tek imza attı. Takımla toplu halde fotoğraf çektiren koyu Kömürspor taraftarı, hayatında unutamayacağı mutlu bir günü geride bıraktı.

Formayı evinin en 
güzel yerinde saklayacak

ZONGULDAKLI ailenin çocuğu olan Bensu, eğitim hayatını Kırklareli’nde sürdürüyor. Lise ikinci sınıfa giden bayan taraftar, ara tatil döneminde geldiği memleketinde geçen hafta 1-0 kazanılan Kırklarelispor maçını izleme fırsatı buldu. Maçın ardından idmanı ziyaret ederek teknik direktör Afacan ve futbolcuları yakından görme ve tanıma fırsatı bulan Bensu, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken, formayı evinin en güzel yerine asacağını söyledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi