Zonguldak Kömürspor’un altyapılarında 7 yıl forma giyen, ardından amatör futbol kulüpleri Ontemmuzspor'da 1 yıl, Polisgücüspor’da 3 yıl top koşturan Hüseyin Kılıç’ın mutlu günü... 26 yaşındaki futbolcu, çok sevdiği Çağlayan Kurt’la evlenerek mutluluğunu taçlandırdı.

Deniz Kulübü’nde gerçekleşen düğün kalabalık davetli topluluğu önünde yapıldı. Futbol antrenörü olan baba Sinan Kılıç ile eşi Fatma Kılıç davetlilerle yakından ilgilenirken, çocukluk ve takım arkadaşları ile antrenörler genç futbolcunun mutluluğuna ortak oldu.

Canlı müzik eşliğinde dans ve oyun havalarıyla başlayan düğün töreni, ardından Belediye Nikah Memuru Zeki Nas’ın kıydığı nikahla devam etti. Bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ cevabı vererek alkışlar eşliğinde nikah defterini imzalayan çift mutluluk tablosu çizdi. İmzaların atılmasının ardından Nas, evlilik cüzdanını gelin hanıma vererek mutluluk dileklerini iletti.

Nikah sonrası gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün töreni pasta merasimi sırasında muhteşem görüntülere sahne oldu. Birbirlerine pasta ikramı sırasında etrafa mutluluk saçan çift, düğün sonunda tebrikleri kabul edip balayı için yola çıktı.

ŞAFAK Ailesi olarak Hüseyin-Çağlayan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi