Zonguldak Kömürspor’da fırtınalı günler! Bütçe oluşturamadığı için kadro kuramayan 2. Lig ekibinde dün akşam bir büyük şok daha yaşandı. Teknik direktör Serkan Afacan, imkansızlıklar ve şartların oluşmaması üzerine ayrılma kararı aldı.

2.Lig Beyaz grup ekibi Zonguldak Kömürspor’da sürpriz ayrılık yaşandı. Yeni sezon için yeniden anlaşmaya varılan teknik direktör Serkan Afacan, 19 Eylül’de başlayacak lige az bir zaman kala ayrılık kararı aldı. Dün yaşanan bu ayrılık, zaten takım kuramayan Zonguldak Kömürspor’da işleri daha da zora soktu.

Serkan Afacan’ın görevi bırakmasındaki en büyük etken, imkansızlıklar ve şartların oluşmaması oldu. Transfer bütçesi, antrenman sahası, kamp ve konaklama tesisi gibi konuların çözüme kavuşturulması için son ana kadar bekleyen Afacan, ligin başlamasına az bir süre kala söz konusu konularda bir değişikliğin olmaması üzerine önemli deneyimler edindiği Zonguldak Kömürspor’a veda etti.

Ayrılığı ŞAFAK Spor’a değerlendiren Afacan, “Zonguldak Kömürspor’un yeri bende ayrı. Yeni sezon için anlaşmamıza rağmen imkansızlıklar ve şartların oluşmaması bu kararı almamda etkili oldu. Geçen sezon bana kucak açan Zonguldak Kömürspor ailesine çok teşekkür ederim.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Zonguldak’tan ayrılan 48 yaşındaki teknik adam, jet hızıyla takım buldu. Afacan hoca, 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Vanspor’la anlaşmaya vardı. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi