ZONGULDAK Kömürspor’da yeni sezon kadrosunu oluşturan futbolcuların lisansları bir bir çıkmaya başladı. Geçmiş dönemden Şevket Güngör, Kemal Cingirt ve Tahir Babaoğlu’na olan toplam 450 bin TL’lik borç nedeniyle Türkiye Futboy Federasyonu'nun transfer yasağı uyguladığı kulüp, bu yasağı dün akşam itibariyle kaldırdı. Bunun üzerine lisans işlemlerini başlatan Lacivert-Kırmızılı yönetim, iç transferde kaleciler Sinan Ören, Mustafa Söylemez ve Egemen Yaylı’nın yanı sıra Berkan Akdeniz, Kaptan Kaan Akgün ve Tezcan Gökmen’in lisans işlemlerini halletti.

Yönetimin, Sinan, Berkan, Kaan’la 2020, Mustafa’yla 2021, Tezcan’la 2023, Egemen’le 2023 yılına kadar sözleşme yenilediği görüldü.

DIŞ TRANSFERDE İLK LİSANSLAR ÇIKTI

ZONGULDAK Kömürspor, dış transferde kadrosuna dahil ettiği futbolcuların lisanslarını bir bir çıkarıyor. İlk etapta 5 futbolcunun lisansını çıkaran yönetim, bugün mesai saati bitimine kadar diğer futbolcuların lisanslarını halledecek.

Lacivert-Kırmızılı yönetim, ilk olarak Manisa Futbol Kulübü’nden Onur Muhammet Parlar (22), Keçiörengücü’nden Hakan Çevik (31), Bandırmaspor’dan Mehmet Gürkan Öztürk (30), Uşakspor AŞ’den Oğuzhan Yıldırım (24) ve Altınordu’dan İsmail Güven’in (25) lisanslarını çıkardı.

Bu futbolcularla 1’er yıllık sözleşme imzalandı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi