Zonguldak Kömürspor’un Cumartesi günü Sarıyer deplasmanında oynayacağı 10’uncu hafta maçını Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Balıkesirli klasman, 5’inci kez Zonguldak Kömürspor’un lig maçında düdük çalacak. Elmas’ın Kayatepe’yle hiç yenilgisi yok.

TRİO BALIKESİR’DEN

MERKEZ Hakem Kurulu, 2. Lig Beyaz grupta 10’uncu hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Kurul, 17 puanla 5’inci sıradaki Zonguldak Kömürspor’un, 12 puanla 8’inci basamakta yer alan Sarıyer ile oynayacağı karşılaşmaya Balıkesir bölgesinden klasman hakemi Adnan Deniz Kayatepe’yi atadı.

Kayatepe’nin yardımcılıklarını, Balıkesir bölgesinden klasman yardımcı hakemler Mert Baykal ile Enes Biroğlu yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Çanakkale bölgesinden klasman hakemi Okan Kayataş.

5’inci kez Kayatepe

BALIKESİR bölgesi hakemi, kariyerinde 5’inci kez Zonguldak Kömürspor maçına çıkacak. Tecrübeli klasman, 2015-16 sezonunda 3. Ligde Arsinspor, 2017-18 sezonunda 2. Ligde Bugsaşspor ve Konya Anadolu Selçukspor, geçen sezon da yine 2. Ligde Pendikspor’la oynanan maçları yönetmişti.

Kayatepe yönetiminde Kömürspor, Arsinspor ile Pendikspor’u 1-0’lık skorlarla yenerken, Bugsaş ve Konya ekipleriyle 0-0 berabere kaldı.

Bu sezon 6. görevi

Balıkesirli, Sarıyer-Zonguldak Kömürspor maçıyla 2019-20 sezonunda 2. Ligde 3’üncü kez orta olarak görev alacak. Bu sezon 1 Eylül’den bu yana 5 kez profesyonel lig görevi alan Adnan Deniz Kayatepe, 2. Ligde 2 kez orta, 1. Ligde 2 kez dördüncü, Türkiye Kupası’nda 1 kez orta olarak görev yaptı. Bu maçların 3’ünde ev sahibi, 2’sinde konuk takımlar galip geldi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi