Yeni sezon hazırlıklarına Kızılcahamam’da devam eden Zonguldak Kömürspor’a konuşma yasağı... Ne yönetim cephesi, ne de teknik direktör Serkan Afacan takımla ilgili basına bilgi veriyor. Bırakın bilgi vermeyi, artık telefonlara dahi çıkılmıyor.

2. LİGDE mücadele eden Zonguldak Kömürspor Kulübü amatör kulüpten farksız... Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren takımdan bilgi almak imkansız. Ne genel kaptan, ne de teknik direktör kamptan bilgi almak isteyen spor medyasının telefonlarını açmıyor.

Yeni sezonda Beyaz grupta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor,1 Eylül’de Manisa Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacak 2019-2020 sezonu hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdürüyor.

3 günlük Kurban Bayramı izninin ardından 13 Ağustos Salı günü son etap hazırlıkları için Kızılcahamam’da toplanan takım, 24 Ağustos’a kadar burada kalacak. Bu süreç içinde en az 4 hazırlık maçı yapmayı planlayan lacivert-kırmızılı takımın hangi takımlarla oynayacağı konuşma yasağı olduğu için maalesef bilinmiyor. Teknik direktör Serkan Afacan’ın dahi basına konuşmaktan çekindiği kampta, konuşma yasağının kim tarafından hangi sebep ve gerekçeyle getirildiği merak ediliyor.

KAMPTAN BİLGİ ALINAMIYOR

SON etap hazırlık çalışmalarında 3’üncü güne giren Zonguldak Kömürspor’da her şey kapalı kutu. Transferde son durum nedir, hangi futbolcular gitti, hangi futbolcular geldi bilinmiyor. Kampın gidişatı, takımın durumu, hazırlık maçları dahil her şey adeta gizli saklı. Desteğe geldiğinde şehirden destek bekleyen kulüp, bu konularda ise şehri aydınlatmak ve bilgilendirmekten geri kalıyor.

Kampın yanı sıra kulübün satıldığı yönündeki iddialarla ilgili net bilgi yok. Kulübün 10 milyon TL’ye İstanbul’da iş yapan Antalyalı bir işadamına satıldığı söylentilerinin doğru olup olmadığı cevabını arıyor. Bu konuda Kömürspor yönetiminden çıt çıkmazken, spor kamuoyu yönetimin biran evvel aydınlatıcı açıklama yapmasını bekliyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi